Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

28 Φεβ 2024

Κ-16:Η Ομάδα Μας Κέρδισε 1-0 στο Ντέρμπι Ενάντια στον ΠΑΟΚ ΚΩ: Μια Σημαντική Νίκη (βίντεο αγώνα-δήλωση προπονητή)

 


Το αγωνιστικό πνεύμα έφτασε στα ύψη καθώς η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 1-0 σε ένα θρυλικό ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ ΚΩ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από πάθος και αγωνία. Οι φίλαθλοι μας παρέμεναν πίσω από την ομάδα μας με φωνές ενθάρρυνσης και ενέργεια, δίνοντας τη δύναμη που χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Η προετοιμασία της ομάδας ήταν εξαιρετική και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κάθε παίκτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, εκτελώντας τακτικά σχέδια και δείχνοντας αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Η άμυνά μας ήταν ασταμάτητη, ενώ η επίθεσή μας δημιούργησε ευκαιρίες που τελικά κατέληξαν στο γκολ της νίκης στο 15 λεπτό (ΜΠΟΙΛΗΣ Γιάννης). Ο αγώνας ήταν μια αληθινή μάχη νεύρων και δεξιοτήτων. Κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο και κάθε κίνηση μετρούσε. Όταν ο διαιτητής σφύριζέ τη λήξη, η χαρά και η ευφορία εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το γήπεδο και σε κάθε οπαδό που παρακολούθησε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη δεν είναι απλά ένα τρίποντο στον πίνακα. Είναι η απόδειξη της ανωτερότητάς μας, της αντοχής μας και της αδιαπραγματεύτου πίστης στον εαυτό μας και στην ομάδα μας. Αυτή η νίκη θα μας ενθαρρύνει και θα μας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση καθώς προχωρούμε προς τις επόμενες προκλήσεις. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας με τον ίδιο πάθος και αφοσίωση. Κάθε παιχνίδι είναι μια νέα ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας  και να παλέψουμε για το όνειρό μας. Με την υποστήριξη των φιλάθλων μας και τη συνεχή προσπάθεια κάθε μέλους της ομάδας, δεν υπάρχει όριο για το τι μπορούμε να επιτύχουμε. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε κάθε παίκτη, προπονητή και φίλαθλο που πίστεψε στο όνειρο και στη δύναμη της ομάδας μας. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή και να γράψουμε νέες ιστορίες με το όνομά μας ψηλά.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 


ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: