Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

24 Μαρ 2024

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:Ηρακλής 2000- Ε.Α. Καλύμνου (58-11) ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 


Σε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση μπάσκετ παγκορασίδων, η ομάδα του Ηρακλή 2000 κατάφερε να κερδίσει με εντυπωσιακό τρόπο την αντίπαλή της, την ΕΑΚΑ, με σκορ 58-11. Η εμφάνιση αυτή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και χαράς για τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της ομάδας. Η αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο "Ι.ΖΑΡΑΦΤΗΣ" ήταν γεμάτη από εντυπωσιακές κινήσεις, συνεργασία και στρατηγική από την πλευρά των αθλητριών του Ηρακλή 2000. Κάθε παίκτρια της ομάδας έδειξε αποφασιστικότητα, δεξιότητα και αφοσίωση στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να αποδείξουν την υψηλή τους ποιότητα. Από την αρχή του παιχνιδιού, οι παίκτριες του Ηρακλή 2000 επέδειξαν ανώτεροτητα σε κάθε τομέα του αγώνα. Με μια αμυντική στάση που έκανε δύσκολη κάθε προσπάθεια επίθεσης από την αντίπαλη ομάδα, κατάφεραν να πετύχουν ουσιαστικά στην επίθεση τους, βρίσκοντας τις κατάλληλες τροχιές και ευκαιρίες για εύστοχα σουτ. Η διάθεση και η αίσθηση συνεργασίας μεταξύ των παικτριών ήταν εμφανής σε κάθε φάση του αγώνα. Οι παγκορασίδες του Ηρακλή 2000 επέδειξαν εξαιρετική κατανόηση του παιχνιδιού, με περίσσια πάθος και αφοσίωση προς τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ΕΑΚΑ προσπάθησε να αποδείξει την αξία της, αλλά αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα δυναμική και οργανωμένη αντίπαλο. Η αντίστασή της, παρόλο που ήταν θαρραλέα, δεν ήταν αρκετή για να ανταποκριθεί στο ρυθμό και την επιθετικότητα του Ηρακλή 2000.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΒΙΝΤΕΟ















Δεν υπάρχουν σχόλια: