Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

31 Μαρ 2024

Η Ομάδα μας (Κ-16) Κερδίζει με Καταιγιστικό 6-0 στην Καρδάμαινα έναν Αγώνα Μνημείο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ)

 


Σε μια αξέχαστη επίδοση που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια, η Ομάδα μας επικράτησε με εντυπωσιακό 6-0 επί του ΒΑΘΥ Καλύμνου στο γήπεδο της Καρδάμαινας. Αυτός ο αγώνας αποτελεί πραγματικό μνημείο για την ομάδα μας και αποτελεί αφετηρία για την συνέχιση του πρωταθλήματος. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, η Ομάδα μας επέδειξε αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Οι παίκτες μας κυριάρχησαν σε κάθε τομέα του γηπέδου, επιδεικνύοντας υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας και συνεργασίας. Οι κινήσεις τους ήταν ακριβείς και οι συνεργασίες τους άψογες, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες και απειλήσεις στην εστία του αντιπάλου. Οι σκόρερ της ομάδας μας δεν επέδειξαν καμία έλλειψη αυτοπεποίθησης. Με την αποφασιστικότητά τους,  κατάφεραν να πετύχουν έξι εντυπωσιακά γκολ, αφήνοντας αναίσθητο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η επίδοση αυτή αντανακλά την αφοσίωση και την προετοιμασία που έχουν αφιερώσει οι παίκτες μας στην προπόνηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Πέραν του σκορ, η ομάδα μας επέδειξε επίσης αριστοτεχνική άμυνα. Η άμυνά μας ήταν αδιαπραγμάτευτη και αντιμετώπισε με αποτελεσματικότητα κάθε προσπάθεια επίθεσης από τον αντίπαλο.  Η ομάδα μας επιδείκνυε συνεννόηση και συνεργασία, δείχνοντας έτσι το απόλυτο της ποδοσφαιρικό της δυναμικό. Οι οπαδοί μας ήταν σε ενθουσιώδη διάθεση καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, στηρίζοντας και παροτρύνοντας την ομάδα μας με τρόπο που δεν γίνεται να περιγραφεί. Η παρουσία τους αποτέλεσε έμπνευση για τους παίκτες μας και συνέβαλε στην αύξηση της απόδοσής τους. Συνοπτικά, η νίκη μας με σκορ 6-0 επί του ΒΑΘΥ Καλύμνου αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες που έχουμε δώσει ποτέ. Αυτή η επικράτηση αποτελεί μια ένδειξη του δυναμισμού και της αφοσίωσης της ομάδας μας προς την επίτευξη των στόχων μας. Με αυτήν την απόδοση, δείχνουμε στον κόσμο ότι είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε για την κορυφή και να αφήσουμε το στίγμα μας στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Τα γκόλ σημείωσαν
3΄ΜΠΟΙΛΗΣ (1-0)
6΄ΜΠΟΙΛΗΣ (2-0)
27΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (3-0)
33΄ΒΑΡΝΤΑΝ (4-0)
36΄2ΗΜ. ΒΑΡΝΤΑΝ (5-0)
47΄2ΗΜ. ΠΗΣ ΡΑΦΑΗΛ (6-0) 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: