Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

23 Μαρ 2024

Η Δόξα Κ. Αποκαλύπτει το Πραγματικό της Εαυτό με το Επιβλητικό 7-1 επί του Άρη Αρχαγγέλου


 Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η "δόξα" είναι κάτι που κατακτάται με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ταλέντο. Και όταν μια ομάδα αποκτά τη δυνατότητα να επιδείξει το πραγματικό της πρόσωπο, το αποτέλεσμα είναι συχνά εντυπωσιακό. Τέτοια στιγμή συνέβη στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη ΔΟΞΑ Κ. και τον Άρη Αρχαγγέλου, όπου η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει με ένα επιβλητικό 7-1. Η ομάδα μας, γνωστή για την επιθετική της στρατηγική και το ποιοτικό ποδόσφαιρο, δεν απογοήτευσε τους φίλους της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την αρχή, φάνηκε ότι η ομάδα είχε σκοπό να δείξει την υπέροχη επίθεσή της. Με την εξαιρετική κίνηση της μπάλας και τις ακριβείς πάσες, η Δόξα Κ. κυριάρχησε στο γήπεδο. Ωστόσο, η ομάδα μας δεν περιορίστηκε μόνο στην επίθεση. Η άμυνά της επίσης ήταν αστραφτερή. Κατάφερε να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του Άρη με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση, ενώ ο τερματοφύλακάς μας έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις που αναστάτωσαν τους αντιπάλους. Το αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής εμφάνισης ήταν ένα άνετο 7-1 υπέρ της Δόξας. Κάθε γκολ που πέτυχε αντικατοπτρίζει την αφοσίωση, τη δεξιοτεχνία και την αίσθηση συνεργασίας που χαρακτηρίζουν την ομάδα. Η επιδεικτική νίκη αυτή της ομάδας μας είναι περισσότερο από ένα απλό αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα. Αποτελεί έναν δείκτη της αληθινής δύναμης και της πραγματικής δόξας μιας ομάδας που εργάζεται σκληρά  και πιστεύει στον εαυτό της. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα αποκάλυψε το πραγματικό της εαυτό,  κερδίζοντας όχι μόνο έναν αγώνα, αλλά και τον σεβασμό και την αναγνώριση των φιλάθλων και των αντιπάλων της.

Τα γκόλ σημείωσαν

22΄ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑΣ Μ. (1-0)

34΄ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑΣ Χ. (2-0)

38΄ΖΕΡΒΟΣ Μ. (3-0)

40΄ΤΣΑΝΑΚΟΥ (3-1)

42΄ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑΣ Χ. (4-1)

13΄(2ΗΜ.) ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑΣ Μ. (5-1)

23 (2ΗΜ.) ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ Μ (6-1)

32 (2ΗΜ.) ΖΕΡΒΟΣ Μ. (7-1)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια: