Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

4 Μαρ 2024

Ένα Θεαματικό Φως: Οι Προβολείς του Γηπέδου μας Άναψαν!

 


Σήμερα, το γήπεδό μας φωτίστηκε από ένα θεαματικό φως καθώς οι προβολείς του άναψαν για πρώτη φορά. Αυτή η στιγμή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του αθλητισμού μας, μια φωτεινή αρχή που φέρνει μαζί της ανανέωση και ενθουσιασμό. Οι νέοι προβολείς μας δεν είναι απλώς μια τεχνολογική αναβάθμιση, αλλά ένα εικονικό μέσο που φωτίζει την πορεία μας προς την επιτυχία. Με την εγκατάσταση αυτών των προβολέων, το γήπεδό μας μεταμορφώνεται σε έναν χώρο όπου ο αθλητισμός ακτινοβολεί ακόμα και στις σκοτεινές ώρες της νύχτας. Οι προβολείς δεν εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες των αθλητών και της ομάδας, αλλά και την κοινότητά μας συνολικά. Με τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων και εκδηλώσεων ακόμα και κατά τις αργές ώρες της νύχτας, ο γύρος του ρολογιού δεν περιορίζει πλέον τη δράση και τον αθλητισμό. Είναι σημαντικό να επαινέσουμε το έργο και την αφοσίωση όσων εργάστηκαν πίσω από τα σκηνικά για να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα.  Η εγκατάσταση των προβολέων αντιπροσωπεύει τη δύναμη της κοινότητάς μας όταν ενώνει τις δυνάμεις της για ένα κοινό όραμα. Καθώς το φως αυτών των προβολέων φωτίζει το γήπεδό μας, ας φωτίσει επίσης τον δρόμο για μεγαλύτερες επιτυχίες, περισσότερες στιγμές χαράς και ανεξίτηλες αναμνήσεις. Ας συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό και να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανάψουμε τα φώτα της ελπίδας σε κάθε νέα στιγμή που έρχεται.

Ευχαριστούμε τους φροντιστές της ομάδας για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού.






Δεν υπάρχουν σχόλια: