Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

27 Απρ 2024

Απολαυστική Ολοκλήρωση: Το Τουρνουά 3on3 Μπάσκετ στο Γήπεδο "Γιάννης Ζαράφτης" (φωτορεπορτάζ - βίντεο)

 


Με μεγάλη χαρά και πολλές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 μπάσκετ στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης "Γιάννης Ζαράφτης", στο πλαίσιο της μνήμης του Γιάννη Ζαράφτη που διεξάγεται κάθε χρόνο από το Α.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ 2000. Με συμμετοχή 11 Ανδρικών ομάδων και 2 γυναικείων αθλητές από όλο το νησί της Κω, το τουρνουά αποδείχθηκε μια ακόμα επιτυχία για την τοπική αθλητική κοινότητα. Το τουρνουά διήρκεσε δύο ημέρες (26/27) γεμάτες από ανταγωνισμό και φιλία, καθώς οι ομάδες αντιμετώπισαν ορισμένες από τις πιο σκληρές αναμετρήσεις που έχουν ποτέ βιώσει. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο, προσφέροντας ένα θέαμα που κράτησε το κοινό σε εγρήγορση. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Γιάννης Ζαράφτης" ήταν φορτισμένη με ενέργεια και πάθος, καθώς οι φίλαθλοι παρακολούθησαν και ενθάρρυναν τις ομάδες τους με κάθε δυνατό τρόπο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η αμοιβαία σεβαστική ατμόσφαιρα μεταξύ των ομάδων και των θεατών κατέστησε το τουρνουά μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο για τη νίκη, αλλά και για τη συμμετοχή και την κατανόηση της αξίας της ομαδικότητας. Το τουρνουά 3on3 μπάσκετ στο γήπεδο "Γιάννης Ζαράφτης" αποτέλεσε ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας, καθώς οι αθλητές ανέδειξαν την αλληλεγγύη και το πνεύμα του αθλήματος. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και την επιτυχία αυτού του τουρνουά. Χωρίς την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό των εθελοντών, των διοργανωτών και των χορηγών, δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή ενός τέτοιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Με ανυπομονησία περιμένουμε την επόμενη διοργάνωση και την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε στο γήπεδο για μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία αθλητισμού και φιλίας.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: