Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

6 Απρ 2024

Ανακάλυψη: Η ΔΟΞΑ Κ. Γευματίζει στην Πιτσαρία "Vicolo"

 


Σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας απλής βόλτας στο χωριό μας, κάνοντας τυχαίες παρατηρήσεις, με ευχάριστη έκπληξη εντοπίσαμε την ομάδα μας στην πιτσαρία "Vicolo". Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε:  η δική μας ποδοσφαιρική ομάδα να απολαμβάνει ένα γεύμα στον ίδιο χώρο που κι εμείς απολαμβάνουμε τις πίτσες μας. Το πρώτο που μας τράβηξε την προσοχή ήταν η επαγγελματική τους στάση, εντυπωσιάζοντας μας με τον τρόπο που αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλον. Η ομάδα φαινόταν αρκετά χαλαρή, με απολαυστικές συζητήσεις και γέλια, που δείχνουν τη στενή τους φιλία και συνεργασία εκτός γηπέδου.  Ήταν ενθαρρυντικό να τους βλέπουμε να στηρίζονται και εκτός των ποδοσφαιρικών τους υποχρεώσεων. Καθώς παρατηρούσαμε περισσότερο, δεν μπορούσαμε να μην εκτιμήσουμε την επιλογή του μαγαζιού. Η "Vicolo" είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, με φρέσκες πίτσες και εκλεκτά ιταλικά πιάτα. Ήταν σαφές ότι η ομάδα μας επέλεξε αυτό το μέρος για τη γνήσια γεύση της Ιταλίας και τη φιλική ατμόσφαιρα που προσφέρει η πιτσαρία. Μέσα από αυτήν την απρόσμενη συνάντηση, μπορούμε να αντλήσουμε ένα μάθημα: η σημασία της ομαδικής συνοχής εκτός των αγώνων. Η ομάδα μας δεν είναι απλώς μια συλλογή αθλητών, αλλά μια κοινότητα που στηρίζεται και ενισχύει η μία την άλλη, είτε στο γήπεδο είτε έξω από αυτό. Καθώς η ομάδα μας συνέχιζε να απολαμβάνει το γεύμα της, είδαμε περίσσεια γέλιού και χαλάρωσης.  Ήταν μια όμορφη εικόνα που μας υπενθύμισε ότι ο αθλητισμός είναι πολύ περισσότερο από απλά  παιχνίδια - είναι σχέσεις, συναισθήματα και αλληλεπίδραση. Καθώς αποχωρούσαμε από την πιτσαρία "Vicolo", ήμασταν γεμάτοι αισιοδοξία για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας είναι πολύ περισσότερο από μια συνήθη ομάδα - είναι μια οικογένεια.









Δεν υπάρχουν σχόλια: