Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

21 Απρ 2024

Εντυπωσιακή Νίκη της Ομάδας Κ-14: 7-0 επί των Αργοναυτών Καλύμνου

 


Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, η ομάδα Κ-14 κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 7-0 επί των Αργοναυτών Καλύμνου. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μας σήμερα και αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη της αφοσίωσης και του ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα μας. Από την αρχή του παιχνιδιού, η ομάδα μας κατέλαβε τον χώρο και επέβαλε το ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μας επέδειξαν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας και συνεργασίας, ενώ η αμυντική γραμμή μας παρέμεινε ασφαλής και απρόσβλητη. Ο τελικός λογαριασμός του αγώνα έκλεισε στο 7-0 υπέρ της ομάδας μας. Οι σκόρερ των γκολ ήταν οι παίκτες ΒΑΜΒΑΚΙΝΟΣ (01),ΜΠΟΤΣΗΣ (02),ΦΟΥΚΗΣ (02),ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (01) και ΚΕΡΣΗ (01), οι οποίοι επέδειξαν εξαιρετική απόδοση και αποτέλεσαν το βασικό στήριγμα της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή για την εξαιρετική εμφάνιση και την αήττητη πνευματικότητα που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: