Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

21 Απρ 2024

"Πικρή Ήττα για τους Παμπαίδες: Η Αναζήτηση της Ανατροπής Απέτυχε Κατά Μια Ανάσα" (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ)

 


Το παιχνίδι των παμπαίδων προκάλεσε έντονες συγκινήσεις, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο δυσάρεστο από ό,τι είχαν ελπίσει οι οπαδοί. Με σκορ 42-45, η ομάδα βίωσε μια πικρή ήττα που θα αφήσει πολλά ερωτηματικά στον αέρα. Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με μια ελαφρά οδηγία για την ομάδα, με ένα σκορ 15-10 που έδειχνε τη διάθεσή τους για νίκη. Ωστόσο, η ΕΑΚΑ αντέδρασε δυναμικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ανατρέποντας το προβάδισμα και φτάνοντας σε  20-25 στο ημίχρονο. Η αναμέτρηση έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν καλάθια και το σκορ να παραμένει στενό, με τους παμπαίδες της ομάδας μας  να καταφέρνουν να κρατήσουν μια ελαφρά διαφορά 33-34. Ωστόσο, η τελική περίοδος αποδείχθηκε κρίσιμη για την ομάδα μας, καθώς ο αντίπαλος κατάφερε να αποκτήσει το προβάδισμα και να διατηρήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά τις προσπάθειες επανόρθωσης, ο ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 βρέθηκε από κάτω με ένα σκορ 42-45 στην τελική σφυρίχτρα. Παρά την απογοήτευση, οι παίκτες μας πρέπει να πάρουν αυτήν την ήττα ως μάθημα και να εστιάσουν στη βελτίωση των αδυναμιών τους. Με αποφασιστικότητα και αφοσίωση, μπορούν να επανέλθουν πιο δυνατοί και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται με τον Ξάνθο Πάτμου.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 15-10, 20-25(ημ.), 33-34, 42-45

Διαιτητής: Νικολάου

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Σημαντηράκης): Ζάκο 12, Μηνάς 10, Πιζάνιας 2, Πης 10(1), Γαλανάκος 2, Σαρρής 6, Τριτσάρης.

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Τσαούσης): Καμπουράκης, Τολιος 2, Καρδούλιας 9(1), Πλάτσης, Καλικάτζαρος Μ. 10, Κουντούρης 2, Καλικάτζαρος Γ. 13(1), Κατσοτούρχης 1, Κουλλιάς 8, Στεφανιδάκης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





ΒΙΝΤΕΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια: