Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

21 Απρ 2024

Η Κ16 Της Ομάδα μας Επικράτησε με τους Αργοναύτες Καλύμνου με Εντυπωσιακό 4-0. (φωτορεπορτάζ - βίντεο)

 


Το αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας μας ανέδειξε την αποτελεσματικότητά του σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σήμερα, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 4-0. Η ομάδα μας επέδειξε εξαιρετική απόδοση και αποσπάστηκε με σαρωτικό τρόπο τη νίκη. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τους φιλάθλους να υποστηρίζουν ενθουσιωδώς την ομάδα τους.  Από την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες της ΔΟΞΑ Καρδάμαινας επέδειξαν αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Τα γκολ που κατέγραψαν τη νίκη της ομάδας μας ήταν εξαιρετικά. Στο 24ο λεπτό του αγώνα, ο Γιάννης Μποϊλής έδωσε το σημάδι για το τι θα ακολουθούσε, ενώ ο Ελευθερίου σκόραρε στο 46ο και 47ο λεπτό, δείχνοντας την εκρηκτική επίθεση της ομάδας μας. Το τέταρτο γκολ ήρθε στο 49ο λεπτό από τον Ραφαήλ Πή, σφραγίζοντας έτσι το αποτέλεσμα και ενισχύοντας τη θέση μας στην κορυφή του πίνακα. Η επιδόσεις αυτές αποδεικνύουν τη δουλειά και την προσήλωση των παικτών, καθώς και την ανελέητη προσπάθεια που καταβάλλουν για την επίτευξη των στόχων μας. Συνεχίζουμε προς τον δρόμο της επιτυχίας με αυτή την ίδια αποφασιστικότητα και συνεχή προσπάθεια. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια: