Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

22 Απρ 2024

Συγχαρητήρια στον Μάκη Ζερβό για την Ανάδειξή του ως Πρώτος Σκόρερ του Πρωταθλήματος

 


Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, σας ανακοινώνουμε την εξαιρετική επίτευξη του Μάκη Ζερβού, που αναδείχθηκε ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ως παίκτης της ομάδας μας. Με τον δρόμο του γεμάτο γκολ και εντυπωσιακές επιδόσεις, ο Ζερβός απέδειξε την αφοσίωσή του στην ομάδα και το ανεξάντλητο ταλέντο του στο γήπεδο. Τα γκολ του Ζερβού δεν αποτελούν απλώς σημεία στον βαθμολογικό πίνακα. Αποτελούν την έκφραση μιας εκπληκτικής ποδοσφαιρικής ικανότητας και ενός αληθινού πάθους για το παιχνίδι. Με κάθε γκολ που σημείωνει, αποδεικνύει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο και να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη. Το επίτευγμα του Ζερβού δεν είναι μόνο ατομικό. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνεχούς προσπάθειας ενός ολόκληρου συνόλου, από τους συμπαίκτες του μέχρι το προπονητικό επιτελείο. Η συνεργασία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της ομάδας μας είναι αυτό που καθιστά τον Ζερβό έναν τόσο επιτυχημένο παίκτη. Με αυτόν τον τίτλο, ο Μάκης Ζερβός δείχνει ότι είναι ένας αναντικατάστατος παίκτης για την ομάδα μας.  Τα συγχαρητήριά μας προς εκείνον αντιπροσωπεύουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας για τις επιδόσεις του και τη συνεχή προσπάθειά του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: